Behandlingar

Ansiktsbehandling

Allékliniken erbjuder allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till special-behandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser för att ge resultat. Vi erbjuder även LED ljusbehandlingar för acne och hudföryngring samt Diamond dermabrasion. Läs mer.

Celluliter/Bodyshape

Om du trots bra träning och bra kost inte kan få bort vissa fettdepåer är detta en utmärkt behandling.Du kan
även behandla områden med celluliter för att reducera dessa och slimma kroppen.Vi använder oss av kombinationen; infrarött ljus, radiofrekvens, vakuumsug, mekanisk massage samt ultraljud. Läs mer.

Färgning Frans och Bryn

Färg och form på dina fransar och bryn kan göra underverk. Läs mer.

Hårborttagning med IPL

Behandlingen är avsedd för långtids borttagande av oönskad hårväxt i ansiktet och på kroppen för både män och kvinnor. Behandlingen ger en permanent reducering av hårväxten. Läs mer.

Hudföryngring/Kärl med IPL

En ljusbehandling för föryngring av huden, uppstramning av hud i ansikte, hals, dekolletage, händer. Med denna ljusbehandling åstadkommer vi en stimulering av elastin och collagen i huden.
Ytliga blodkärl, mildare acne, pigmentförändringar, stora porer, solskadad hud, fnare linjer, försvinner i det närmaste helt. Läs mer.

Vaxning

Vaxning är efter rakning det vanligaste sättet att avlägsna oönskat hår. Vaxning avlägsnar inte hår permanent men håller området slätt och hårlöst under 4 -6 veckor. Läs mer.

Fraktionerad CO2-Laser

Fraktionerad CO2 laser är det senaste teknologiska genombrottet inom estetisk skönhetsbehandling. Tekniken används för att effektivt och säkert eliminera alla slags hudskador, som exempelvis rynkor, ärr, pigmentfläckar samt hudbristningar. Läs mer.

Dermapen/Microneedling

Microneedling eller mikronålning med DermaPen™ är en populär behandlingsmetod för att uppnå en hudföryngrande effekt eller lindra hudproblem som ex. akne, ärr, kärl och pigmenteringar.