Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar

Bra hudvård blir ännu bättre med rätt rådgivning, rätt val av produkter och behandlingar. Hos oss får du en personlig utformad hudanalys och hjälp att ta fram rätt produkter och eventuell behandlingsplan för just din hy.


Allékliniken erbjuder allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till special-behandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser för att ge resultat. Eftersom vi har ett rikt utbud av behandlingar och det kan vara svårt för dig att välja rekommenderar vi dig att börja med en Klassisk ansiktsbehandling. Behandlingarna skräddarsys efter dina behov och önskemål och är en totalupplevelse för både hud och sinne. Om du är osäker är du alltid välkommen på en kostnadsfri rådgivning.

Ansiktsbehandlingar – Exuviance

Klassisk ansiktsbehandling med Exuviance
Tid 90 min     Pris 895 kr

En avkopplande ansiktsbehandling efter hudtyp som är vårdande och ger din hud näring, lyster och motverkar orenheter.
 I den klassiska behandlingen ingår; rengöring, hudanalys, AHA- peeling, ånga, porrengöring 10 min, ansiktsmassage, brynplock, ansiktsmask samt avslutande produkter

Djuprengörande ansiktsbehandling med Exuviance
Tid 60 min     Pris 795 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som passar dig med mycket orenheter och igentäppta porer.
I den djuprengörande behandlingen ingår; rengöring, hudanalys, AHA-peeling, porrengöring 10 min, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Exuviance Guldbehandling
Tid 90 min     Pris 995 kr

En lyxig behandling som stramar upp, återfuktar och förbättrar hudens kvalitet samtidigt som den motverkar hudens åldrande. Resultatet blir en fräsch hud med fantastisk lyster. I guldbehandlingen ingår; rengöring, hudanalys, AHA-peeling, porrengöring 10 min, guldmask, ögonpads, booster samt avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Rosacea
Tid 60 min     Pris 795 kr

En ansiktsbehandling med produkter anpassade rosacea. En effektiv men skonsam behandling för rosaceahud. I denna behandlingen ingår; rengöring, ansiktsvatten,hudanalys, AHA-peeling, varm handduk, porrengöring 10 min, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Djuprengörande ansiktsbehandling med Diamond dermabrasion (hudslip)
Tid 75 min     Pris 1095 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling med tillhörande Diamond dermabrasion som passar dig som vill minimera fina linjer och rynkor, ärr, acneärr, förstorade porer, komedoner, UV-skador och ojämn hudton. 
I denna behandling ingår; rengöring, hudanalys, AHA-peeling, porrengöring 10 min, Diamond dermabrasion, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Exuviance Peeling AHA 20%
Tid 30 min     Pris 395 kr

Exuviance Peeling AHA 30%
Tid 30 min     Pris 495 kr

En snabb och uppfräschande behandling som gör huden len och mjuk, motverkar & minimerar rynkor, hjälper mot acne & orenheter samt ger en klarare hy med spänst & fukt. Passar alla hudtyper.
I behandlingen ingår; rengöring, 20% eller 30% AHA-syror och dagkräm. Effekten av behandlingen förbereds och underhålls med hemmaprodukter.

Dessa behandlingar görs med fördel i kur om 6 behandlingar med 1-2 veckor resp. 3 veckor emellan. Vid köp av en kur 6:e gången GRATIS

Tillval (i kombination med ansiktsbehandling)

Booster          Pris 100 kr

Lägg till en booster i valfri Exuviance behandling/kur. Boostern effektiviserar behandlingen mot rynkor, acne eller ojämn pigmentering. Finns att köpa som hemmabehandling och används då under masken som en kur. Booster som hemmabehandling 10st behandlingar 250kr

Guldmask      Pris 150 kr

Lägg till en mjukgörande antioxidantmask i valfri Exuviancebehandling. Guldmasken jämnar ut hudens struktur och ger huden lyster. Guldmasken innehåller en blandning av polyhydroxyacids (PHA) som är den nya generationen frukt- och sockersyror. Tillsammans med A-C och E-vitaminer och extrakt av grönt te ger den en intensiv anti-åldrande effekt! Passar alla hudtyper, även känslig hud.

Peeling AHA 30%     Pris 100 kr

Om du har genomgått en kur med 20% peeling och känner att du vill ha en starkare peeling i samband med din Exuviance ansiktsbehandling.

LED Ljusbehandling      Pris 300 kr

Med PhotoNovas ljusbehandling erbjuder vi en intressant metod när det gäller att föryngra huden samt behandla acne, en metod som involverar kroppens egna celler. Ljusbehandlingen är en effektiv och skonsam behandling som fnns i två olika varianter: Rött ljus som föryngrar trött hud och blått ljus som används vid behandling av lindrig till svår acne. Kan läggas till i alla våra ansiktsbehandlingar.

Diamond dermabrasion    Pris 300 kr

Hudslip som avlägsnar döda hudceller och främjar blodcirkulationen som ökar kollagen och elastin produktionen och ger huden fn lyster. Behandlar och minimerar fina linjer och rynkor, ärr, acneärr, förstorade porer, komedoner, UV-skador och ojämn hudton. Kan läggas till i alla våra ansiktsbehandlingar.

Skin Scrubber Pris 200 kr

Ultraljudsbehandling med vibrationsvågor som effektivt avlägsnar döda hudceller och pormaskar samt penetrerar ner serum och lotion i huden. Ger samtidigt huden en micromassage som ökar hudens cellförnyelse.

Ansiktsapparatur

Diamond dermabrasion
Tid 30 min     Pris 600 kr

Hudslip som avlägsnar döda hudceller och främjar blodcirkulationen som ökar kollagen och elastin produktionen och ger huden fn lyster. Behandlar och minimerar fna linjer och rynkor, ärr, acneärr, förstorade porer, komedoner, UV-skador och ojämn hudton.
Denna behandling bör göras i kur om 6 behandlingar med 1-2 veckor emellan för att nå resultat. Vid köp av en kur 6:e gången GRATIS

I behandlingen ingår; Rengöring, Diamond dermabrasion, mask efter hudtyp, avslutande dagkräm, solskydd.

Ljusbehandlingar mot åldrande hud och acne

I årtusenden har det varit känt att ljus påverkar både vår kropp och vår mentala hälsa. Man har till och med hittat medicinska protokoll från antikens Grekland, 1500 år f. Kr, som beskriver ljusets läkande egenskaper. Och visst är det så – vi blir alla påverkade av ljus.

Med PhotoNovas Stimolux ljusbehandling erbjuder vi en intressant metod när det gäller att föryngra vår hud, en metod som involverar kroppens egna celler. Ljusbehandlingen är en effektiv och skonsam behandling som finns i två olika varianter: Rött ljus som föryngrar trött hud och blått ljus som används vid behandling av lindrig till svår acne.

Ljusbehandling för åldrande hud
Tid 30 min Pris 500 kr/Kur 10 ggr 3750 kr

PhotoNovas Stimolux röda ljusbehandling är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer). Det röda ljuset föryngrar hudens celler och struktur. En revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande. Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildningen i huden och ökar hudens förmåga att binda fukt. Förbättrar även genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen.

Ljusbehandlingen är helt säker och skonsam mot din hud. Den har inga skadliga UVA eller UVB strålar. Behandlingen upplevs som avslappnande och energigivande.

För bästa resultat rekommenderas att man gör behandlingarna i kur. Varje tillfälle tar 30 minuter och görs varannan eller var tredje dag 10 gånger. Därefter görs en behandling en gång i månaden för att bibehålla hudens spänst.

I behandlingen ingår rengöring, ljusbehandling 20 min samt avslutande produkter.

Ljusbehandling mot acne
Tid 30 min Pris 500 kr/Kur 10 ggr 3750 kr

PhotoNovas Stimolux blåa ljus är ett rent blått ljus som används vid behandling av lindrig till svår acne.

Acne är en av världens mest vanliga hudåkommor. Acne drabbar 90% av befolkningen före 24 års ålder och mer än 50% har kvar problemet efter 25 år. Vuxenacne, från 24-44 år, har visat sig vara vanligare bland kvinnor än män. Man får inte acne pga dåliga kostvanor. Acne utvecklas när det blir en ökad talgproduktion i hårfollikeln. Det blir då en ansamling av döda hudceller som täpper till follikeln. Kroppens respons blir infammation och en ökad rödhet i huden – acne.

Propioni Bacterium Acnes som orsakar infammationen, producerar en naturlig kemikalie, Poryphyrins, som är känslig för ljus på olika våglängder. När man stimulerar dessa kemikalier neutraliseras bakterierna, vilket innebär att infammationen försvinner. Det blåa ljuset stimulerar kroppens naturliga produktion av dessa kemikalier. Därmed kan man få bukt med bakterierna som orsakar acne.

Behandlingen skadar inte huden utan arbetar i synergi med hudens naturliga läkningsprocess.Ljuset är säkert och skonsamt mot huden och genererar ingen värme. Ljuset förebygger den naturliga läkningsprocessen i kroppen. Dock bör man använda glasögon för att skydda ögonen under behandlingen.

Optimalt resultat kan man se mellan 4-8 veckor efter behandling. Ljuset stimulerar den naturliga läkningen som fortgår efter det att ljuset stängts av.

Bästa resultatet uppnås vid en kur, där du går 2 ggr/vecka i 5 veckor.
I behandlingen ingår rengöring, ljusbehandling 20 min samt avslutande produkter.