Nyheter

För oss på Allékliniken är det viktigt att utvecklas och att ständigt hålla oss uppdaterade om det senaste. Vi går därför fortlöpande på utbildningar och föreläsningar. Våra utbildningsdagar i sommar/höst är:

 

______________________________________________________________________________________________________________

Vi har semester stängt den 22-24 augusti och är tillbaka igen den 27 augusti kl 10:00

_______________________________________________________________________________________________

Ny medarbetare på Allékliniken

Mitt namn är Aleksejs och är legitimerad specialistläkare sedan 2002 och har mycket erfarenhet av arbete i olika privata kliniker i Europa och Sverige.

Jag har nu valt att samarbeta med Allèkliniken och utför Stylage fillers här på Allékliniken för er som vill ha fillers i högsta klass.Stylage medför absolut inga risker med knutor eller förhårdnader i varken läppar eller resten av ansiktet där man önskar att fylla ut. Stylage är den säkraste och modernaste fillers i världen. Jag är utbildad hos Inject Academy Stockholm med avancerade fillers behandlingar.

Jag kommer även att utföra V Soft Lift med start i maj 2017.V Soft Lift är en lätt icke-invasiv behandling med tunna trådar som lyfter huden och ökar elasticiteten. Behandlingen håller i ca 18 månader. V- soft PDO trådlyft utan kirurgi.

För information eller konsultation kontakta Aleksejs på tel: 0762761210, bokadirekt.se/places/docalex-kliniken-18191 eller via mail docalexkliniken@icloud.com

____________________________________________________________________________________________

Vi söker medarbetare! Vill du bli en del av vårt team?

Just nu söker vi fler medarbetare till vår klinik i Göteborg. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och älskar ditt yrke och som vill arbeta i egen regi under vårt tak. Du skall behärska svenska och ha godkänd utbildning/licens enligt svensk lag samt godkänd F-skattsedel.

Vi har ett ledigt rum passande för hud- och kroppsbehandlingar och vi ser gärna någon som är utbildad och verksam inom:

- naprapat/kiropraktik

- nagelteknologi

Maila eller ring för mer information!

Jessica@allekliniken.se

031-100 400

____________________________________________________________________________________________