Nyheter

För oss på Allékliniken är det viktigt att utvecklas och att ständigt hålla oss uppdaterade om det senaste. Vi går därför fortlöpande på utbildningar och föreläsningar. Våra utbildningsdagar i höst/vinter är:

______________________________________________________________________________________________________

Vi söker medarbetare! Vill du bli en del av vårt team?

Just nu söker vi fler medarbetare till vår klinik i Göteborg. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och älskar ditt yrke och som vill arbeta i egen regi under vårt tak. Du skall behärska svenska och ha godkänd utbildning/licens enligt svensk lag samt godkänd F-skattsedel.

Vi har ett ledigt rum passande för hud- och kroppsbehandlingar och vi ser gärna någon som är utbildad och verksam inom:

- Injektionsbehandlingar

- naprapat/kiropraktik

- nagelteknologi

Maila eller ring för mer information!

Jessica@allekliniken.se

031-100 400