Nyheter

För oss på Allékliniken är det viktigt att utvecklas och att ständigt hålla oss uppdaterade om det senaste. Vi går därför fortlöpande på utbildningar och föreläsningar. Våra utbildningsdagar i höst/vinter är: 7 januari

_______________________________________________________________________________________________________________

Nu kan vi även erbjuda Microblading (ögonbrynstatuering) hos Allékliniken:

Hej

Mitt namn är Aline Larsson och jag är en certifierad och diplomerad Phibrowsartist. Utbildad av svenska Mastern, Gissell Cures och jag arbetar med Branko Babics patenterade stråteknik inom microblading. Med ögonbrynen ramas hela ansiktet in och ger det en harmoni. För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor på telefon 0705-317105 eller via min hemsida www.phibrowsbyaline.se.

För en enklare vardag, välj Phibrows.

Vi söker medarbetare! Vill du bli en del av vårt team?

Just nu söker vi fler medarbetare till vår klinik i Göteborg. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull och älskar ditt yrke och som vill arbeta i egen regi under vårt tak. Du skall behärska svenska och ha godkänd utbildning/licens enligt svensk lag samt godkänd F-skattsedel.

Vi har ett ledigt rum passande för hud- och kroppsbehandlingar och vi ser gärna någon som är utbildad och verksam inom:

- Injektionsbehandlingar

- naprapat/kiropraktik

- nagelteknologi

Maila eller ring för mer information!

Jessica@allekliniken.se

031-100 400