Jessica Rexdahl
Auktoriserad hudterapeut och medlem i SH

Jag brinner för mitt yrke och älskar allt som har med hudvård att göra.
För mig är det viktigt att din hudvård ger resultat och jag använder mig av effektiva produkter och maskiner.

Ser fram emot att få hjälpa dig och din hud eller bara få ge dig en stunds avkoppling och lite lyx i vardagen.

E-post: jessica@allekliniken.se

• Hudvård 100% 100%
  • Dermapen 80% 80%
  • Vaxning 90% 90%
  • Frans & Bryn 80% 80%
  • IPL 90% 90%

Julia Fung
Fransstylist, Lash Lift & Brow Lift Stylist och lärare

Jag äger det venska produktmärket Fabulift Professional och driver även Lash & Brow Lift skola.

Jag blev svensk mästare i fransförlängning 2019 (Kategori Expert-Klassisk)

Certifierad sedan 2014 inom fransförlängning.

Min målsättning är att på bästa sätt erbjuda mina kunder och elever en hög kvalitet inom fransförlängning, lashlift, browlift samt utbildningar.

Jag brinner för kundservice och det jag älskar mest med mitt yrke är att få lära känna er under tiden ni ligger på min bänk. Du väljer själv om du vill prata en stund under behandlingen eller bara ligga och vila med avslappnande lugn musik i bakgrunden.

Telefon: 070-435 66 05

Allékliniken erbjuder professionella behandlingar där resultat och välmående är i focus såsom medicinsk hudvård, ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av frans & bryn, IPL ljusbehandlingar, kroppsskulptering etc.

Vi utför resultatinriktad hudvård med högteknologiska produkter för både kvinnor och män.

Produkterna vi använder är valda med stor noggrannhet och omsorg. För oss är det viktigt med resultat och att kunna anpassa våra behandlingar efter hudtyp och olika hudproblem.

Ansikts behandling

MICRO NEEDLING