Jessica Rexdahl
Auktoriserad hudterapeut och medlem i SH

Jag brinner för mitt yrke och älskar allt som har med hudvård att göra.
För mig är det viktigt att din hudvård ger resultat och jag använder mig av effektiva produkter och maskiner.

Ser fram emot att få hjälpa dig och din hud eller bara få ge dig en stunds avkoppling och lite lyx i vardagen.

E-post: jessica@allekliniken.se

• Hudvård 100% 100%
  • Dermapen 80% 80%
  • Vaxning 90% 90%
  • Frans & Bryn 80% 80%
  • IPL 90% 90%

Aline Larsson
Certifierad & diplomerad Phibrowsartist

För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg i mina händer. Jag älskar att få mina kunder att känna sig extra fina när de lämnar kliniken och har en stor passion för färg och form.
Jag använder mig av den senaste tekniken vid kosmetisk tatuering.

E-post: 4herbrows@gmail.com

• Microblading 100% 100%
  • Permanent make-up 80% 80%

Stephanie Garcia
Certifierad & diplomerad nagelterapeut

I alla behandlingar jag utför värdesätter jag personlig service och min vision är att du som kund skall njuta av din egentid hos mig. Jag erbjuder behandlingar som manikyr, permanent gellack på naturlig nagel & förlängning med tipp eller mall. Jag arbetar med gel.

E-post: stephanie.garcia@live.se

• Naglar 100% 100%
  • Fransförlängning 90% 90%

Allékliniken erbjuder professionella behandlingar där resultat och välmående är i focus såsom medicinsk hudvård, ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av frans & bryn, IPL ljusbehandlingar, kroppsskulptering etc.

Vi utför resultatinriktad hudvård med högteknologiska produkter för både kvinnor och män.

Produkterna vi använder är valda med stor noggrannhet och omsorg. För oss är det viktigt med resultat och att kunna anpassa våra behandlingar efter hudtyp och olika hudproblem.

Ansikts behandling

MICRO NEEDLING